Over onze Cursussen

  • Twee cursussen naar keuze

  • Overal te volgen in je eigen tijd en tempo

  • Ruim aanbod aan cursussen

Hoe werkt het?

Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je tussen november 2016 en november 2017 twee online cursussen kiezen. Als bonus krijg je iedere maand een korte cursus cadeau. De cursussen bestaan uit een aantrekkelijke mix van tekst en veel videomateriaal. Alle cursussen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Om een cursus te volgen, heb je alleen verbinding met het internet nodig.

Kies een cursus uit het cursusoverzicht. Je komt dan bij meer uitleg over inhoud, niveau en studieduur. Is dit de cursus die je zoekt? Klik daar op 'Kies cursus', daarmee maak je je keuze definitief. Een gekozen cursus kun je niet ruilen of retourneren.

Je logt vervolgens in. Is dit je eerste cursus? Dan meld je je ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat. Hier vind je ook de cursus van de maand.

Kom je er niet uit? Bekijk de veelgestelde vragen

 

Cursus van de maand

Neem zelf de regie over je carrière na het volgen van de cursus van de maand mei. Volgende maand staat een andere korte cursus voor je klaar als extraatje naast het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.

Naar de cursus van de maand

Studeren in je eigen tempo

Al onze cursussen volg je online. In je eigen tijd en tempo. Ben je gestopt en wil je weer verdergaan waar je was gebleven? Je vindt je cursus terug in je persoonlijke cursusomgeving.

Naar je persoonlijke cursusomgeving >