Literatuur en Romans

E-books | Van klassiekers tot chicklit, en van streekromans tot columns. Zet je tanden in een literair werk of droom weg met een luchtige roman.

Al onze e-books

Voor jou geselecteerd

 • Nacht der tijden

  Antonio Munoz Molina

  Eind 1936 stapt de Spaanse architect Ignacio Abel in de trein naar Pennsylvania Station. Het is de laatste etappe van een lange reis. Omdat de politieke toestand in Spanje steeds grimmiger werd, ontvluchtte hij zijn thuisland, zonder vrouw en kinderen. Zijn gedachten gaan uit naar zijn verloren geliefde Judith en de spanning en verwarring die voorafgingen...

  E-book

  Bekijk details van Nacht der tijden

 • Gisele

  Susan Smit

  Een epische oorlogsroman en een op ware feiten gebaseerde liefdesgeschiedenis van drie mensen - de getalenteerde glazenierster Gisèle d'Ailly van Waterschoot van der Gracht, dichter Adriaan Roland Holst ('Jany' voor intimi) en de ambitieuze actrice Mies Peters - verbonden door hun hartstocht voor het theater, de beeldende kunst en de poëzie. De oorlog...

  E-book

  Bekijk details van Gisele

De mooiste avonturenromans

Zin om de wereld over te reizen en avonturen te beleven vanuit je luie stoel? Stort jezelf dan op deze adembenemende e-books.

Literatuur & Klassiekers

Meer Literatuur & Klassiekers

Toegang tot onze e-books

Met je biebpas kun je een webaccount aanmaken en e-books lenen. Nog geen lid? Regel vandaag nog je lidmaatschap.

Kies je lidmaatschap

Vragen over e-books

Hoeveel e-books kun je lenen? Voor hoelang? En op welke apparaten? We hebben alle info over onze e-books voor je op een rij gezet.

Meer over onze e-books