De Bibliotheek/HEMA academie wordt vernieuwd

De Bibliotheek is op dit moment druk bezig met een complete vernieuwing van de cursussen voor bibliotheekleden! Het hele aanbod gaat op de schop. Het resultaat? Een leuk en leerzaam pakket met een grote variatie aan cursussen. Voor nog veel meer leerplezier. 

Volg jij nu een cursus via de Bibliotheek van de HEMA academie? Let dan op: je hebt tot en met 13 november 2016 de tijd om je cursus af te maken. Daarna verdwijnt de cursus uit het aanbod van de Bibliotheek. Je kunt de cursus dan niet meer afronden.

Hoe werkt het?

Stap 1: Maak een keuze uit de drie pakketten (ICT, Sociale vaardigheden/social media of Vrije tijd). LET OP: met je lidmaatschap kun je één pakket activeren en het gekozen pakket kun je niet meer wijzigen.

Stap 2: Klik op inloggen om je pakket te activeren. Klik op registreren. Volg het inlogproces met je bibliotheekpas en wachtwoord, dan kom je automatisch bij het registratiescherm van de Bibliotheek/HEMA academie.

Stap 3: Aan de slag. Let op: de Bibliotheek is druk bezig met de vernieuwing van haar cursusaanbod. Als je nu een cursus kiest, dan heb je tot en met 13 november 2016 de tijd om je cursus te voltooien. Daarna staat er een heel nieuw aanbod aan cursussen voor je online.

Als je al lid bent van de Bibliotheek kun je direct inloggen en een pakket activeren. Ben je nog geen bibliotheeklid, zoek dan de Bibliotheek bij jou in de buurt om lid te worden.

Cursuspakket ICT

Gelikte presentaties leren maken, de ins en outs leren kennen van het meest gebruikte rekenprogramma ter wereld of aan de slag met de iPad: in dit pakket zitten de cursussen Excel 2007, de basis, iPad, de basis en Nieuw in PowerPoint 2013.

Cursuspakket sociale vaardigheden/social media

Alles in ons leven draait tegenwoordig om communicatie: social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, en goede sociale vaardigheden zijn van cruciaal belang voor succesvol functioneren thuis en op het werk. In dit pakket vind je cursussen die op deze terreinen diverse handvatten bieden: Instagram, Timemanagement en Omgaan met pesten en seksuele intimidatie.

Cursuspakket Vrije tijd

Lekker creatief aan de slag en ondertussen serieus werk maken van je interesses... In het pakket Vrije tijd vind je de cursussen DJ, Wijn proeven en Digitale fotografie.