Geniet nu altijd en overal van luisterboeken en luistercolleges!

Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een uitgebreide selectie bestsellers van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline.

Meer over de LuisterBieb-app

Veel nieuwe titels en bestsellers in de LuisterBieb

Er zijn weer veel mooie, nieuwe titels aan de LuisterBieb toegevoegd, waaronder bestsellers als Stoner en de nieuwste titel van Herman Koch.

Behalve Stoner (John Williams) en Geachte heer (Herman Koch) zijn er ook andere pareltjes in de LuisterBieb te vinden, zoals De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween (Jonas Jonasson) en de nieuwste van Arthur Japin Man van je leven. Maar er zitten ook ‘nieuwe’ oude bestsellers bij: de boeken van Baantjer en, op verzoek van veel enthousiaste LuisterBieb-gebruikers, thrillers van o.a. Saskia Noort. Ook zijn er weer nieuwe colleges te beluisteren van onder anderen Maarten van Rossem en Herman Pleij.

Uiteraard zijn we de jonge luisteraars niet vergeten: voor deze doelgroep hebben we Het leven van een loser (Jeff Kinney), Hotel De Grote L (Sjoerd Kuyper) en Het Muizenhuis (Karina Schaapman). Er zijn ook mooie oudere bestsellers beschikbaar, zoals Sjakie en de chocoladefabriek en Matilda van Roald Dahl en Kruistocht in Spijkerbroek (Thea Beckman) en Koning van Katoren (Jan Terlouw).

Bekijk meer nieuwe titels in de LuisterBieb

Luisteren voor je lijst
Onder het motto 'Luisteren voor je lijst' kan de app ook een stimulans zijn voor scholieren om boeken voor hun literatuurlijst te beluisteren, bijvoorbeeld in de bus of fiets op weg naar school. Daarvoor zijn speciaal titels ingekocht. Daarnaast is deze app zeer geschikt voor mensen met een visuele beperking of dyslexie.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag of wil je meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de LuisterBieb.

 

LuisterBieb-app

Download de gratis app van de Bibliotheek en je hebt toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer.

De app is verkrijgbaar voor smartphone en tablet en te downloaden via: