Geniet nu altijd en overal van luisterboeken en luistercolleges!

Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een gevarieerde selectie titels van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline.

Meer over de LuisterBieb-app

Veel nieuwe titels en bestsellers in de LuisterBieb

Er zijn weer mooie en interessante titels aan de LuisterBieb toegevoegd, zowel fictie als non-fictie. Dat maakt dat er momenteel meer dan 400 titels in de LuisterBieb te vinden zijn en dat worden er de komende tijd nog meer. Zo zijn er meer dan 100 colleges van de Universiteit van Nederland en veel young adult titels van Broederband, Gossip Girl en de Grijze Jager van John Flannagan toegevoegd. En natuurlijk zijn er al een groot aantal titels van bekende auteurs in de LuisterBieb, zoals titels van Tommy Wieringa, Jan Siebelink en Harry Mulisch. En natuurlijk veel colleges door o.m. Maarten van Rossem, Bas Haring en Herman Pleij.

De collectie is recentelijk aangepast. Dit komt omdat het eigendom van een groot deel van de luisterboeken naar een andere, commerciële partij is overgegaan. Deze partij heeft besloten voorlopig hun luisterboeken niet aan de bibliotheek ter beschikking te stellen.  

Bekijk alle titels in de LuisterBieb

Luisteren voor je lijst
Onder het motto 'Luisteren voor je lijst' kan de app ook een stimulans zijn voor scholieren om boeken voor hun literatuurlijst te beluisteren, bijvoorbeeld in de bus of op de fiets op weg naar school. Daarvoor zijn speciaal titels ingekocht. Daarnaast is deze app zeer geschikt voor mensen met een visuele beperking of dyslexie.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag of wil je meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de LuisterBieb.

 

LuisterBieb-app

Download de gratis app van de Bibliotheek en je hebt toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer.

De app is verkrijgbaar voor smartphone en tablet en te downloaden via: