LuisterBieb

Geniet van luisterboeken. Altijd en overal.

Je favoriete luisterboek met één druk op de knop downloaden? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone.

 

 

  • Keuze uit honderden luisterboeken

  • Online downloaden, offline luisteren

  • Voor leden én niet-leden

Ontdek een wereld aan mogelijkheden

Duik diep in een spannend verhaal terwijl je staat te koken. Amuseer je met een hoorspel in de file naar je werk. Of verdiep je in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen. Met de LuisterBieb heb je toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.

De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Ben je lid van de Bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de app krijg je toegang tot nog veel meer titels! 

Hoe werkt het?

Luisterboeken downloaden is heel eenvoudig. Met de LuisterBieb-app download je de luisterboeken die je leuk vindt. Om te luisteren heb je géén internet nodig. Luister je in bed? Maak dan gebruik van de Slaaptimer.

Meer weten?

Bekijk de video en veelgestelde vragen 

Luisteren voor je lijst

Zoek je boeken voor je literatuurlijst? Je kunt ook literatuur luisteren in plaats van lezen!  Download de LuisterBieb en kijk bij 'Luisteren voor je lijst'. Handig voor in de bus naar school, in de pauzes tussen je lessen of 's avonds in bed.