Lifehacking

Met alle zaken die komen kijken bij het ondernemen, is het belangrijk om efficient met je tijd om te gaan. Lifehacking is een manier om je leven beter in te richten met behulp van je computer met behulp van kennismanagement, timemanagement en persoonlijke ontwikkeling. Voor een (beginnend) ondernemer zijn al deze zaken van groot belang. Hoe zorg je ervoor dat je je schaarse tijd zo zinvol mogelijk indeelt? Hoe ga je om met de immense toevloed van e-mail en telefoons? Hoe bepaal je wat belangrijk is, wat je wel en niet moet doen? Hoe maak je een plan en een planning? Al die onderwerpen -in samenwerking met je computer- zijn ‘life hacking’. Voor life hacking zijn een aantal handige tools, voorhanden waarbij je leven als ondernemer efficienter en overzichtelijker wordt.

 • Evernote Bekijk details

  Evernote is een gratis programma waarin je al je notities kan bewaren; het is de online variant van een notitieboekje. Je kunt je geniale ingevingen direct opslaan en gelukkig raak je ze ook niet kwijt, want Evernote slaat alles netjes op in een digitale database.

  Bekijk details van Evernote

 • Lifehacking Bekijk details

  Lifehacking Met alle zaken die komen kijken bij het ondernemen, is het belangrijk om efficient met je tijd om te gaan. Lifehacking is een manier om je leven beter in te richten met behulp van je computer met behulp van kennismanagement, timemanagement en persoonlijke ontwikkeling.

  Bekijk details van Lifehacking

 • RSS Bekijk details

  RSS is de afkorting van Really Simple Syndication. Dit is een technisch hulpmiddel waarmee je je op de vernieuwingen van een site kan abbonneneren. Om je een voorbeeld te geven; zodra er een nieuw artikel op nu.nl verschijnt, of net die ene advertentie op marktplaats.nl komt, krijg je hiervan met rss een seintje.

  Bekijk details van RSS

 • Google Drive Bekijk details

  "Google Drive (voorheen Google Docs, in het Nederlands Google Documenten) is een gratis online dienst van Google. Met deze dienst kunnen documenten, spreadsheets en presentaties gemaakt worden, die online worden opgeslagen.

  Bekijk details van Google Drive

 • Dropbox Bekijk details

  Dropbox is een dienst waarmee je online bestanden (zoals documenten, foto's en video’s) online, in de ‘cloud’ kunt opslaan. Je kan het zien als een soort zwevende harde schijf waarop je met je inlog en password kan inloggen met je tablet, computer of smartphone, waar je ook bent.

  Bekijk details van Dropbox