Over de Bibliotheek voor Ondernemers

Wil jij ook graag leren hoe je digitale middelen inzet om te ondernemen? Met de Bibliotheek voor Ondernemers kun je jezelf verbeteren. Internet en sociale media kun je efficiënt en effectief in te zetten voor je bedrijf. Leer digitaal ondernemen!

Wat vind je op deze website?

• zelfstudie-programma’s
  • informatie om je onderneming nòg succesvoller te maken
  • bibliotheekwebsites die workshops, workshops en netwerkbijeenkomsten geven bij jou in de buurt.

Je kunt direct aan de slag met deze onderwerpen van de Bibliotheek voor Ondernemers

• Social Media

Optimaliseer je profielen op Linkedin, Twitter, Facebook en Google+.

• Websites en toepassingen

Bekijk de instructiefilmpjes blog of website maken.

• Lifehacking

Verbeter je workflow met onze lifehackingtips en programma's als Evernote, Dropbox, RSS en Google drive.

• Online vindbaarheid

Over zoekmachine optimalisatie (SEO) en statistieken bijhouden met Google Analytics.

• Bedrijfsvoering

Welk programma gebruik jij? Wij tippen Excel om je voorraad of boekhouding bij te houden.

• Digitaal ondernemen

HEB JE EEN VRAAG OF OPMERKING? NEEM GERUST CONTACT OP!