Social Media

Social media is een verzamelnaam voor internettoepassingen waarmee je informatie met elkaar kunt delen. Bijvoorbeeld met klanten of met andere ondernemers. Google+, Linked-in, Twitter en Facebook zijn de meest gebruikte sociale media. Hoe kun je die het beste gebruiken voor jouw onderneming? Een verzameling van handige artikelen en filmpjes om een start te maken met sociale media voor jouw bedrijf! 

Aan de slag met social media

Kies je onderwerp en ga meteen aan de slag met social media voor jouw bedrijf!. 

 • Linked In

  LinkedIn is hét virtuele, sociale netwerk voor het zakenleven. Het is een zeer handige (tot op zekere hoogte gratis) tool voor ondernemers om te netwerken, waarbij je zowel gebruik kunt maken van je eigen, als van andermans netwerk.

 • Twitter

  Twitter is een vorm van microbloggen. Hoe kun je dit sociale medium handig inzetten voor je onderneming?

 • Facebook

  Facebook heeft als internationale platform alleen al in Nederland bijna 8 miljoen gebruikers, met ongeveer 1 miljard gebruikers wereldwijd. Hoogste tijd dus om als ondernemer dit enorme netwerk te benutten!

 • Google+

  Google+ biedt efficiente mogelijkheden om je onderneming onder de aandacht te brengen en efficient samen te werken met andere ondernemers. Google+ heeft verschillende sociale functies, zoals Stream (nieuws), Sparks (aanbevelingen), Hangouts (video chat), Huddle (groep SMS), Circles (vrienden groeperen) en Fotoalbums.