Hulp bij inloggen

Wachtwoord vergeten?

Geen zorgen, dat kan iedereen gebeuren! Je kunt hier een nieuw wachtwoord aanmaken.

Gebruikersnaam vergeten?

Wij staan klaar om je te helpen. Je kunt hier je gebruikersnaam opvragen.

Geen e-mail ontvangen?

Wanneer jij van ons een e-mail verwacht, maar niet ontvangt, neem dan eerst een kijkje bij je spam-berichten. Om mogelijke typefouten uit te sluiten, kun je het wachtwoord of gebruikersnaam eventueel nogmaals opvragen.
Als dat ook niet helpt, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice. Kijk hiervoor op de servicepagina van de bibliotheekwebsite, of kom langs in je eigen bibliotheekvestiging.
Samen lossen we dit snel op!
 

Je inloggegevens wijzigen?

Dat kan. Je kunt je inloggegevens makkelijk zelf veranderen bij "mijn menu" op de website van jouw bibliotheek.

Waarom is het inlogscherm aangepast?

Alle Nederlandse bibliotheken schakelen geleidelijk over naar één gezamenlijk inlogsysteem. Dit maakt inloggen niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker. Je kunt dan namelijk met jouw account voor álle bibliotheekdiensten inloggen. Of je nou een boek wilt reserveren of bijvoorbeeld bij de online Bibliotheek een e-book wilt lenen.

We informeren je vanzelf wanneer jouw bibliotheek overschakelt naar dit systeem.
 

Andere vragen?

Is er iets anders waar je hulp bij nodig hebt? Kijk dan op de servicepagina van de bibliotheekwebsite, of kom langs in je eigen bibliotheekvestiging waar je een lidmaatschap hebt. Ons team helpt je graag met al je vragen over onze dienstverlening, je lidmaatschap of je bibliotheekpas.

Zoek een Bibliotheek bij jou in de buurt