Social Media Team

Maak kennis met ons Social Media Team

Benieuwd wie de mensen zijn achter de vele berichten van de Bibliotheek op social media? We stellen ons hier graag aan je voor. Zo weet je met wie je contact hebt op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest. Praat met ons mee over inspirerende boeken, goede muziek, boeiende films en maatschappelijke ontwikkelingen. Iedere dag van 9.00 tot 23.00 uur.

 • ^RO

  Geniet je ook zo van onze wekelijkse boekenquote? Die komt uit de koker van deze communicatiemedewerker. Wil je haar offline tegenkomen? Dat kan maar zo gebeuren als ze weer ergens een pop-upbibliotheek inricht. 

 • ^MH

  Het brein achter de Top5-vraag die iedere week honderden reacties oplevert. Ook zorgt deze dame ervoor dat er tussen 9.00 en 23.00 uur altijd iemand achter het toetsenbord zit om jouw vragen te beantwoorden.  

 • ^EK

  Onze enige man! Als hij het zwaar heeft tussen de vrouwen, dan laat hij dat niet merken. Hij woont in Groningen, luistert graag naar vinylplaten en heeft een vlotte pen. Lees je Bibliotheekblad? Dan kom je zijn bijdragen tegen.

  

 • ^MB

  Deze bibliotheekmedewerker wordt blij als je haar om een boekentip vraagt. Ze rust niet tot ze jou naar alle tevredenheid heeft geholpen. Naast haar werk voor de bibliotheek is ze actief als vrijwilliger, bijvoorbeeld in de dierentuin.  

 • ^MV

  Deze digitaalvaardige bibliotheekmedewerker zet zich in voor de bibliotheek in Helmond-Peel. Haar zuidelijke tongval en interesse in tablets en alles wat te maken heeft met e-books maken het plaatje compleet. Snap je niet hoe een van de apps van de Bibliotheek werkt, dan moet je absoluut bij haar zijn. 

 • ^AK

  Graag introduceren we onze rockchick van de bibliotheek in Hengelo (OV). Deze bibliotheekmedewerker met jarenlange ervaring in het vak heeft een voorliefde voor gillende gitaren en motorjacks. Met haar kun je uitstekend praten over muziek. Ook laat ze je graag zien hoe je je favoriete muziek kunt lenen.

 • ^AN

  Deze nuchtere dame uit Alphen aan den Rijn is niet snel van de wijs te brengen. Ze komt oorspronkelijk uit de wereld van de uitgeverijen. Naast Bibliotheek.nl laat ze je ook graag kennismaken met Delpher, Nederlands grootste online krantenbank.

   

 • ^ES

  Volg jij ons het liefst op Pinterest? Dan heb je met deze Amsterdamse te maken. Zij is onze Pinterest-captain en neemt het voortouw in de creatie van nieuwe, aansprekende borden. Je komt haar tegen in de Utrechtse bibliotheken, waar zij werkt.

 • ^AV

  Met haar gigantische webcarekennis, haar vermogen om teamleden te inspireren tot net een stapje meer en haar Fries-Twentse nuchterheid, zet deze duizendpoot een heel stevig team neer, dat klaar staat om met jou in gesprek te gaan.