In de Bibliotheek

Iedereen is van harte welkom in de Bibliotheek. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. Ervaar de inspirerende omgeving van een ongekende collectie boeken en andere materialen. Een plek waar je leest, leert en mensen ontmoet. En waar je met plezier naartoe gaat.

Tot ziens in de Bibliotheek!

 

5 goede redenen om de Bibliotheek te bezoeken

 • Boeken, boeken, boeken

  Loop langs de boekenkasten, kijk op de thematafels en laat je verrassen door al het moois. Want wat is er nu fijner dan je even te verliezen in een gigantische collectie boeken?

  Bekijk details van Boeken, boeken, boeken

 • Kranten en tijdschriften

  Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Of ontspan je graag met een lekker tijdschrift? Kom naar de Bibliotheek. Zoek een comfortabele stoel en start met lezen. Of het nu het Financieele Dagblad is of de Libelle.

  Bekijk details van Kranten en tijdschriften

 • Cursussen en activiteiten

  De Bibliotheken bruisen. Van iPad-cursussen voor ouderen tot workshops programmeren voor kinderen. En van voorleesuurtjes tot lezingen van bekende schrijvers. Elke Bibliotheek organiseert verschillende activiteiten. Kijk maar eens in de agenda van jouw Bibliotheek.

  Bekijk details van Cursussen en activiteiten

 • Ontmoeten

  De buurtbewoners met wie je een cursus volgt, je oude buurvrouw die je tegenkomt wanneer je een boek terugbrengt; de Bibliotheek brengt mensen bij elkaar. Het is een plek om je thuis te voelen.

  Bekijk details van Ontmoeten

 • Leren, studeren of werken

  Omring je met kennis. De Bibliotheek is dé plek om te leren, studeren of werken. Met informatieve boeken binnen handbereik, gratis wifi en een ruime hoeveelheid studie- en stilteplekken. Ideaal voor scholieren, studenten en zzp’ers.

  Bekijk details van Leren, studeren of werken

Nu bij jou in de Bibliotheek


Zoek een Bibliotheek bij jou in de buurt