In de Bibliotheek

Iedereen is van harte welkom in de Bibliotheek. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek. Een omgeving die je niet alleen uitnodigt om gebruik te maken van een ongekend grote collectie materialen, maar ook waar je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt, mensen ontmoet en met plezier naartoe gaat. Tot ziens in de Bibliotheek!  

 

5 Goede redenen om de Bibliotheek te bezoeken

 • Boeken, boeken, boeken

  Geen onderwerp waar nog nooit een boek over geschreven is. En de kans is groot dat de Bibliotheek het in huis heeft. Loop langs de boekenkasten, kijk op de thematafels en laat je verrassen door al het moois.

  Bekijk details van Boeken, boeken, boeken

 • Kranten en tijdschriften

  Wil je op de hoogte van het laatste nieuws? Of ontspan je graag met een lekker tijdschrift? Kom naar de Bibliotheek. Pak een van de vele kranten of tijdschriften, zoek een comfortabele stoel en start met lezen. Of het nu het Financieele Dagblad is of de Libelle.

  Bekijk details van Kranten en tijdschriften

 • Cursussen en activiteiten

  De Bibliotheken bruisen. Van cursussen over het gebruik van je iPad tot workshops programmeren voor kinderen. Van inloopspreekuren van diverse maatschappelijke organisaties tot lezingen van schrijvers en voorleesuurtjes. Elke Bibliotheek organiseert verschillende cursussen en activiteiten. Zo kan jij je eenvoudig laten informeren en blijven ontwikkelen. Kijk maar eens in de agenda van jouw Bibliotheek.

  Bekijk details van Cursussen en activiteiten

 • Ontmoeten

  Of het nu gaat om de buren die je spontaan tegenkomt als je boeken terugbrengt, de buurtbewoners met wie je een cursus doet of onze medewerkers die je helpen met jouw vraag. De Bibliotheek brengt mensen bij elkaar. Het is een plek om je thuis te voelen.

  Bekijk details van Ontmoeten

 • Leren, studeren of werken

  Omringd door kennis is de Bibliotheek dé plek om te leren of te leren, studeren of werken. Met informatieve boeken onder handbereik, gratis wifi en een ruime hoeveelheid studie- en stilteplekken. Ideaal voor scholieren, studenten en zzp’ers bijvoorbeeld.

  Bekijk details van Leren, studeren of werken

Nu bij jou in de Bibliotheek


Zoek een bibliotheek bij jou in de buurt