Mijn Bibliotheek


De Bibliotheek is van ons allemaal

De Bibliotheek is een plek waar iedereen altijd welkom is. Je kunt er lezen, leren, studeren, anderen ontmoeten of hulp krijgen bij vragen over de digitale overheid.

Ook online zijn we er voor je. Zo heb je 24/7 toegang tot een plek waar je antwoorden vindt en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Een unieke openbare plek, speciaal voor jou!

Blij met je bieb? Deel je verhaal op social media met #mijnbibliotheek.


Dit is #mijnbibliotheek

Ontmoetingsplek

Bij de Bibliotheek is iedereen welkom. Je hoeft geen lid te zijn en je mag zo lang blijven als je wilt. Het is een veilige plek waar alle meningen welkom zijn en waar je mensen kunt ontmoeten.

(Online) collectie

De Bibliotheek is een schatkamer vol prachtige verhalen, (luister)boeken en andere materialen voor jong en oud. Ga eens op ontdekkingsreis in de (online) Bibliotheek: de wereld ligt aan je voeten!

Leesplezier

Lezen begint bij de Bibliotheek! Bibliotheken stimuleren leesplezier thuis en op school. Zo bestrijden we samen laaggeletterdheid en word je digitaal vaardig.

Hulp bij digitale vragen

We helpen je graag met het invullen van belastingformulieren. Of met andere vragen die met de Rijksoverheid te maken hebben, zoals het gebruik van je DigiD. In elke bibliotheek kun je terecht met vragen over de (digitale) overheid. Ook bij de Bibliotheek Katwijk, waar Thea hulp kreeg:

Blijven leren

De Bibliotheek heeft alles in huis om jou te ondersteunen. Wil je taalles volgen, iets nieuws leren of je laten omscholen? Bij elke bibliotheek zijn er mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Zoals Camilla deed bij de Bibliotheek Purmerend:

 


Zoek een Bibliotheek bij jou in de buurt