Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • F.P.G. Camerman De Schreeuw van de Griffioen

  Belgische stammen zijn vlak voor het begin van de jaartelling verwikkeld in een belangrijke veldslag tegen de Romeinen; in die strijd speelt de zoon van de Belgische hoofdman, die toegang heeft tot de magische wereld 'De Achtergrond', een belangrijke rol.

  Gedrukt boek

 • Richard Schwartz De roos van Illian

  Havald ligt voor dood in de tempel en zijn bondgenoten proberen zijn zwaard terug te krijgen om hem weer tot leven te wekken.

  Gedrukt boek

 • A.G. Riddle Winterwereld

  De mensheid wordt met uitsterven bedreigd. Een aantal wetenschappers gaat de strijd aan met onbekende buitenaardse entiteiten om de mens te redden.

  Gedrukt boek

 • Kim ten Tusscher Jager

  De zoon van een godin trekt ten strijde tegen de volgelingen van de Moriën, die als vijanden beschouwd worden en zich in wolven kunnen veranderen.

  Gedrukt boek

 • Brian Staveley Bloed van de Keizer

  De drie jongvolwassen kinderen van de keizer – politica, monnik en krijger – komen een samenzwering op het spoor die het keizerrijk Annoer bedreigt.

  Gedrukt boek

 • Naomi Novik Zilvergaren

  Als een machtige elfenkoning hoort, dat het Joodse meisje Miryem zilver in goud kan veranderen, neemt hij haar mee naar zijn ijsberg. Gebaseerd op het sprookjes Repelsteeltje. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Stephen King Holly

Privédetective Holly Gibney onderzoekt een verdwijning in een klein stadje. Het spoor leidt naar een echtpaar dat een gruwelijk geheim bewaakt in hun kelder.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books en luisterboeken lenen. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken